25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. - {) }. W, \3 a8 k& t: m& |  f
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴0 V: {, r+ r1 m6 X  Q3 p& i
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証...... j% d- {( v/ T, n9 [) R$ u/ M
( P- h3 n( ?1 `: g* O* T
我當堂唔識答 # _8 N0 j# d" T( o3 h9 R
如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
" \& y! ~/ Q+ f' K$ O建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
" X8 ~' U/ v7 K% B3 }

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表 " `) o8 I0 B8 H8 }" B# Z# u
時也命也.....
) v, D7 v, m6 }仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
& n$ C8 W. S  S
. R( k4 ?+ z" Y4 K; }$ N) F$ B" u4 f0 a9 @: M& o, `2 S
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
0 Y4 z' v% d* f! Y- \# H
冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表 + N- _: V6 O+ L
我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
; F! c$ U# F6 m. v% W) @# R咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......5 b+ |) q2 n$ r9 S
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la 9 W9 G- E+ U7 b5 H3 I# M1 e. {
* L* [5 @3 D9 q
但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 ' O6 @$ L- t* B# W
我怕 d 觀察看人唔看波
# H# ]) k9 }& D佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
( J8 o7 z- K8 b0 X4 M我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
4 A- Z% A- _7 @. p6 ~* [' k6 X" {
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 2 B3 r4 }, ]% ^( N  H) J, D
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
; h) L& M- B5 a6 E4 K& J
: U" k  E: W3 ^) m我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 3 k+ y3 l) D5 S, r8 J, k6 M, z! n$ R* Q
! l3 `" m% x0 J" x; }4 H+ R

" G( ]( F) x7 k5 D6 ?吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
: }6 r# A- M7 ]: a9 z4 c" {* q
) E$ `! R" T. G咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 7 S2 \/ f- X# r/ G3 K

. B' \# d  ?. X5 V4 R2 E, T6 s! d1 [
但我諗個個人應該唔係打緊...
$ c/ w! ~4 b: X, }1 Z( p% r- G' G, K# g軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題
最近訪問的版塊